Let's Go!

Sinds 1996 reisde er om het jaar een groep jongeren met volwassenen per bus vanuit Wijhe af naar Letland om de handen uit de mouwen te steken. Dit waren projecten in Laubere, Suntazi, Pilda en Ludza, waarbij centraal stond: voor jongeren daar, door jongeren van hier (uit Wijhe). Ook zijn er diverse jaren dat er geen klusreis naar Letland plaatsvond jongeren van daar afgereisd naar Wijhe om toch van een vakantie te kunnen genieten en de warme banden met Letland te onderhouden.

Sinds een wisseling in de stuurgroep in 2018 is er opnieuw gekeken naar de projecten waar we door de jaren heen zijn gegaan. Dit heeft doen besluiten niet meer puur naar projecten in Letland af te reizen. In de zomer van 2024 (7-16 juli) staat een klusreis naar Ulies in Roemenië op de planning. Daar gaat Let’s Go! een lagere school, dat onderwijs biedt aan ca. 110 leerlingen uit de omgeving, van binnen en buiten opknappen. Wat er precies wordt gedaan hangt mede af van hoeveel jongeren er meegaan. De werkzaamheden zullen variëren van schilder- en timmerwerk tot het plaatsen van speelattributen en wellicht sanitairwerk.

Contactgegevens Let’s Go!

Mocht je niet meegaan met de klusreis, je kunt ook op andere manieren Let’s Go! steunen tijdens hun acties door het jaar heen.Wil je meehelpen? Geweldig! Via bovengenoemde gegevens kun je contact opnemen met de werkgroep.

 

terug