Eat -and-meet groep 7 en 8

Op woensdagmiddag meteen na schooltijd wordt in enkele bijeenkomsten voor de kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool basiscatechese gegeven. Wij beginnen met samen eten en daarna gaan we in gesprek over verschillende thema’s.
Contactpersoon: Ds. M. Veenstra-Oving                       

Kerk op Schootvieringen en Kliederkerk

Voor de allerjongsten in de gemeente van 0 tot ongeveer 5 jaar en hun (groot)ouders worden er in ’t Langhuus twee a drie keer per jaar Kerk op Schootvieringen gehouden. De jonge kinderen maken op een speelse manier kennis met geloof en kerk. Ook is er ruimte voor de ouders om elkaar informeel te ontmoeten met een kop koffie. Op hetzelfde moment als er Kerk op Schoot is, is er ook Kliederkerk voor de kinderen van de basisschoolleeftijd in ’t Langhuus. Er is dan geen kindernevendienst.   
 

Kinderoppas

Normaal gesproken is er iedere zondagmorgen een oppasdienst in 't Langhuus maar niet tijdens de lockdown.

Voor meer informatie klikt u op 'lees meer' rechtsonder in de grijze balk.

Lees meer 

Kindernevendienst

Elke zondag, tijdens de morgendiensten, is er een kindernevendienst voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (groep 1 tot en met 8 van de basisschool). Een gedeelte van de dienst gaan de kinderen naar ’t Langhuus, waar het Bijbelverhaal in hun 'eigen' taal verteld en/of verwerkt wordt.

Voor meer informatie klikt u op 'lees meer' rechtsonder in de grijze balk.

Lees meer 

Club

Hee hoi, wat leuk dat jij wat informatie wil lezen over club! Op iedere vrijdagavond is er in het Langhuus een clubavond. Tijdens deze avonden komen de groepen 5 t/m 8 bij elkaar om samen een leuke activiteit te doen.

Klik op 'Lees meer' voor nog meer informatie.


 

 

Lees meer 

Club 12+

Om de week is er in het Langhuus een avond voor club 12+. Dit is een avond voor alle jongeren die op het Voortgezet Onderwijs zitten. Wil je hier graag meer over weten? Lees dan snel verder en klik op 'lees meer' rechtsonder in de grijze balk.


 
Lees meer 

Let's Go!

LET’S GO! WERKGROEP WIJHE
De werkgroep Let’s Go! is in 1995 ontstaan uit een initiatief van het Jeugd en Jongeren Pastoraat van de Verenigde Protestantse Kerk in Wijhe. Dit pastoraat bestaat uit mensen die zich intensief bezighouden met het wel en wee van de jeugd van deze kerk.

Voor meer informatie klikt u op 'lees meer' rechtsonder in de grijze balk.

Lees meer 

Vertrouwenspersoon

Kinderen, jongeren, leiding en ouders kunnen aankloppen bij de jeugdvertrouwenscommissie als er vragen of opmerkingen zijn over de omgang met elkaar.

Voor meer informatie en de kaartjes klikt u op 'lees meer' rechtsonder in de grijze balk.

Lees meer 

Kerk en school

Voor informatie over de relatie tussen de Nicolaaskerk en de Protestantse Basisschool in Wijhe kijkt u hier verder.

Voor meer informatie klikt u op 'lees meer' rechtsonder in de grijze balk.

Lees meer