wo 20 november 2019

Lezing Manu Keirse: omgaan met verdriet Manu Keirse:’Verlies is hard werken’

Locatie: 
 Annahuis Raalte
Tijdstip: 
 19.30
Prijs: 
 5,00 euro

Lezing Manu Keirse: omgaan met verdriet  Manu Keirse:’Verlies is hard werken’
Wat kan ik doen als een ander in tranen is? Ik word dan ook geraakt, is dat erg? Verlies speelt een rol in ieders mensenleven. Denk daarbij niet alleen aan verlies van een dierbare, maar ook aan ziek worden, je baan verliezen, een scheiding van je ouders, …
Op woensdag 20 november geeft klinisch psycholoog en hoogleraar Manu Keirse in Kl;ein Salland verband in het Annahuis in Raalte een lezing over verlies en welke rol veerkracht speelt om met dit verlies om te gaan. Manu Keirse is klinisch psycholoog en specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Hij is emeritus hoogleraar aan de faculteit geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven. Zijn boeken over omgaan met verlies zijn bestsellers. Met veel herkenbare voorbeelden zal Manu Keirse laten zien dat omgaan met verlies een dagelijkse praktijk en hard werken is. Het vraagt om rouwarbeid. Rouwarbeid, die naast dagelijkse arbeid om aandacht vraagt. Daarbij zal hij ingaan op de vraag hoe je anderen daarbij kunt ondersteunen.
De lezing is toegankelijk voor iedereen. Deze avond is bedoeld voor nabestaanden en voor de mensen in diens omgeving. Denk daarbij aan familie, vrienden en buren, hulp- en zorgverleners. Kortom: iedereen die extra steun nodig heeft, of gewoonweg geïnteresseerd is in het rouwproces, is van harte welkom.
Toegangskaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in het Annahuis.

Datum:                woensdag 20 november
Tijd:                       19.30 uur
Plaats:                  Annahuis, Raalte
Kosten:                € 5,00
Opgave:               Everdien Maat of via de website van de Plaskerk (www.pknraalte.nl)
Voorverkoop: toegangskaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in het Annahuis

 

terug