Kerkelijk werkers Kerkelijk werkers

Lenie van Geenen-Oudelaar, kerkelijk werker


Mevr. Lenie van Geenen-Oudelaar
Tel. 06 - 24 12 06 55
E-mail: lenie_vangeenen@hotmail.com

Even voorstellen
Als kerkelijk werker zie ik mijzelf als vormgever van het omzien naar elkaar. Dat het omzien en de de verbondenheid in een breder licht te zien mag zijn. Dat het Woord en de liefde van God ons allen ten deel mag vallen. Daar heeft een ieder zijn of haar taak in, met de talenten die ons zijn gegeven.

Wat is mijn achtergrond?
De uitdrukking 'woer zi' j van' is een bekende uitspraak van de Twentenaren en zeker ook bij de Sallandse bevolking bekend.
Samen met mijn man woon ik in Nijverdal. De drie kinderen, een dochter en twee zoons, hebben alle drie hun plek elders in het land gevonden. Inmiddels is er ook al een kleinkind waar we regelmatig een weekend op passen. Het geeft ons veel plezier en herkenning.
Ons kerkelijk leven ligt bij de Protestantse gemeente Open Hof. Ik zie veel  overeenkomsten met de Protestantse Gemeente Wijhe.
Wij, mijn man en ik, zijn allebei actief in het kerkelijk werk betrokken. Deze ervaringen en mijn opleiding Theologie-Godsdienst Pastoraal Werk en de vervolgopleiding het 'seminarie' Voorganger/Geestelijke zorg komen zeer van pas in de diensten, persoonlijke gesprekken en de themabijeenkomsten.

Mijn werkdagen zijn op dinsdag en donderdag. Daarnaast ben ik een halve dag flexibel inzetbaar. Ik werk vanuit 't Langhuus en ben daar ook bereikbaar.

De pastoraal werker stelt het zeer op prijs op de hoogte gehouden te worden van ziekenhuisopnames, geboorten, huwelijk, jubilea, overlijden en verhuizingen.
 

 

Jeugd- en jongerenwerker (stagiaire)


Sinds september 2020 is bij de PKN Wijhe werkzaam de stagiaire jeugdwerker Rini van Dijkhuizen
Te bereiken via het mailadres r.vandijkhuizen@protestantsekerk.nl en telefonisch bereikbaar op nummer 06-30618049 


 
Stagiaire Kerkelijk werker 

Wilma Nijland-Lambers uit Deventer 
Wilma loopt hier 5 maanden stage onder leiding van ds. Veenstra voor haar
HBO opleiding theologie op Windesheim in Zwolle.  
 
terug