Kerkelijk werkers Kerkelijk werkers

Lenie van Geenen-Oudelaar, kerkelijk werker


Mevr. Lenie van Geenen-Oudelaar
Tel. 06 - 24 12 06 55
E-mail:

Even voorstellen
Als kerkelijk werker zie ik mijzelf als vormgever van het omzien naar elkaar. Dat het omzien en de de verbondenheid in een breder licht te zien mag zijn. Dat het Woord en de liefde van God ons allen ten deel mag vallen. Daar heeft een ieder zijn of haar taak in, met de talenten die ons zijn gegeven.

Wat is mijn achtergrond?
De uitdrukking 'woer zi' j van' is een bekende uitspraak van de Twentenaren en zeker ook bij de Sallandse bevolking bekend.
Samen met mijn man woon ik in Nijverdal. De drie kinderen, een dochter en twee zoons, hebben alle drie hun plek elders in het land gevonden. Inmiddels is er ook al een kleinkind waar we regelmatig een weekend op passen. Het geeft ons veel plezier en herkenning.
Ons kerkelijk leven ligt bij de Protestantse gemeente Open Hof. Ik zie veel  overeenkomsten met de Protestantse Gemeente Wijhe.
Wij, mijn man en ik, zijn allebei actief in het kerkelijk werk betrokken. Deze ervaringen en mijn opleiding Theologie-Godsdienst Pastoraal Werk en de vervolgopleiding het 'seminarie' Voorganger/Geestelijke zorg komen zeer van pas in de diensten, persoonlijke gesprekken en de themabijeenkomsten.

Mijn werkdagen zijn op dinsdag en donderdag. Daarnaast ben ik een halve dag flexibel inzetbaar. Ik werk vanuit 't Langhuus en ben daar ook bereikbaar.

De pastoraal werker stelt het zeer op prijs op de hoogte gehouden te worden van ziekenhuisopnames, geboorten, huwelijk, jubilea, overlijden en verhuizingen.
 

 

Elselies Flikweert, jeugd- en jongerenwerker


Elselies Flikweert
Tel. 06 83 51 41 79
E-mail:


Via deze weg stel ik me graag aan u en jullie voor! Ik ben Elselies Flikweert, 29 jaar en vanaf september 2017 voor 8 uur in de week, jullie nieuwe jongerenwerker.
De afgelopen 2 jaar heb ik, samen met mijn man Jan Willem en onze 2 dochters Eleanora en Katootje, in Zuid-Afrika gewoond. Daar hebben we met jongeren gewerkt in een sloppenwijk van Pretoria. Vanaf half oktober trekken we weer in ons eigen huis, te Deventer.
 
Ik ben een creatieveling met een vuurtje in mijn hart voor jonge mensen. Ik ben enthousiast en houd van uitdagingen. Ik vind het leuk om anderen te prikkelen en te inspireren.
Ook houd ik van luisteren en steek ik graag de handen uit te mouwen.
 
Ik ga met jullie op reis en zal me o.a. inzetten voor de tieners en jongeren van de rock solid groepen, maar ook voor de vrijwilligers van de clubs.
Hier heb ik enorm veel zin in, ik zie uit naar een mooie tijd samen!
 
Er zou nog veel meer over mij verteld kunnen worden, maar ik ben juist benieuwd naar wie u en wie jij bent. Hopelijk ontmoet ik u tijdens het startweekend en anders hierna!
Tot snel!
 
Hartelijke Groetjes
Elselies
terug