PKN
Protestantse Gemeente Wijhe
 
Pastoraal werker Pastoraal werker

De pastoraal werker stelt het zeer op prijs op de hoogte gehouden te worden van: ziekenhuisopnames, geboorten, huwelijk, jubilea, overlijden en verhuizingen.


Even voorstellen
Als kerkelijk werker zie ik mijzelf als vormgever van het omzien naar elkaar. Dat het omzien en de de verbondenheid in een breder licht te zien mag zijn. Dat het Woord en de liefde van God ons allen ten deel mag vallen. Daar heeft een ieder zijn of haar taak in, met de talenten die ons zijn gegeven.

Wat is mijn achtergrond?
De uitdrukking 'woer zi' j van' is een bekende uitspraak van de Twentenaren en zeker ook bij de Sallandse bevolking bekend.
Samen met mijn man woon ik in Nijverdal. De drie kinderen, een dochter en twee zoons, hebben alle drie hun plek elders in het land gevonden. Inmiddels is er ook al een kleinkind waar we regelmatig een weekend op passen. Het geeft ons veel plezier en herkenning.
Ons kerkelijk leven ligt bij de Protestantse gemeente Open Hof. Ik zie veel  overeenkomsten met de Protestantse Gemeente Wijhe.
Wij, mijn man en ik, zijn allebei actief in het kerkelijk werk betrokken. Deze ervaringen en mijn opleiding Theologie-Godsdienst Pastoraal Werk en de vervolgopleiding het 'seminarie' Voorganger/Geestelijke zorg komen zeer van pas in de diensten, persoonlijke gesprekken en de themabijeenkomsten.

Mijn werkdagen zijn op dinsdag en donderdag. Daarnaast ben ik een halve dag flexibel inzetbaar. Ik werk vanuit 't Langhuus en ben daar ook bereikbaar.

terug
 
 
 

Inloggen

Zoeken
Vul een zoekterm in.

Postadres

Protestantse Gemeente Wijhe
Postbus 10
8130 AA Wijhe


Kerkblad Onderweg
Kopij aanleveren uiterlijk woensdag 27 maart 2019
via .

Bezorgers halen het blad af op donderdag 4 april 2019 vanaf 16.00 uur.


Webmaster
Opmerkingen over of wijzigingen voor deze website? Stuur een e-mail.


Scriba

0570-522235
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.