PKN
Protestantse Gemeente Wijhe
 
Kerkdiensten Kerkdiensten

 Zondag 17 september  
 Nicolaaskerk  Startzondag; m.m.v. cantorij, ImPress, kinderkoor
 09.30 uur:  Ds. M. Veenstra-Oving
 Collecte:  Vredeswerk
   Vredeswerk
 Oppasdienst:  Lisanne van der Kolk en Marith Dijkslag
 Bloemengroet:  Fam. van Straaten
   

Voor de overige kerkdiensten voor augustus 2017 klikt u op 'lees meer' rechtsonder in de grijze balk.
 

lees meer »
 
Bij de diensten Bij de diensten

Zondag 3 september, tijdens de Diekdaegen, is er de oecumenische dienst in de feesttent op het Van Dedemplein. Samen met de oecumenische werkgroep wordt deze dienst voorbereid. Het thema van de dienst is: ‘Open je ogen’, verderop meer daarover Tijdens deze dienst wordt de piano bespeelt door Roelof van den Berg. Roelof en zijn echtgenote Jos zijn op de Elshof komen wonen en Roelof is in verschillende kerkelijke gemeenten organist geweest. Op 10 september zal hij voor het eerst een dienst in de Nicolaaskerk begeleiden.
 
De viering in ’t Weijtendaal van 1 september vervalt in verband met de Diekdaegen. Deze zal nu gehouden worden op vrijdagmiddag 8 september om 15.00 uur in de aula van ’t Weijtendaal. Omdat Lenie van Geenen met vakantie is vervang ik haar in deze viering.
 
Zondag 17 september is de startdienst. Het thema van de dienst is: ‘Een open huis’. Immers in de kerk is iedereen welkom! Velen zullen weer meewerken aan deze dienst. Ook de nieuwe jeugdwerker wordt voorgesteld. Aansluitend aan de startdienst worden jong en oud uitgenodigd in ’t Langhuus in verband met het 40-jarig huwelijk van Henk en Martje. Zie hiervoor ook nieuws uit de pastorie. Denkt u/denk jij er ook aan om de opbrengst van de pootaardappelen dan mee naar de kerk te nemen?
 
Dinsdagavond 19 september is er een korte oecumenische viering in het kader van de Vredesweek om 19.00 uur in de Nicolaaskerk.
 
Zondag 24 september gaat ds. Gerrit Jan Zomer voor, oud-predikant van Wijhe.
 
Woensdagavond 27 september is er een oecumenische Taizéviering van 19.00 uur tot 19.30 uur in de dagkapel van de Rooms Katholieke kerk.
 
Zondag 1 oktober is de Rondom 4 viering. In deze viering is er speciaal aandacht voor de kinderen van ongeveer 4 a 5 jaar die wel of nog net niet naar de basisschool en de kindernevendienst gaan. De doopkaarsen van de kinderen branden in deze viering en ze mogen hun doopsteen mee naar huis nemen.
 

 
Powerpoint Presentatie Team (PPT) Powerpoint Presentatie Team (PPT)

Elke zondagmorgen wordt de orde van dienst, in de vorm van een Powerpointpresentatie, geprojecteerd op de vijf beeldschermen in de Nicolaaskerk.

Voor meer informatie klikt u op 'lees meer' rechtsonder in de grijze balk.

lees meer »
 
 
 

Inloggen

Zoeken
Vul een zoekterm in.

Postadres

Protestantse Gemeente Wijhe
Postbus 10
8130 AA Wijhe


Kerkblad Onderweg
Kopijdatum

Inleveren kopij: uiterlijk woensdag 21 juni 2017 vóór 19.00 uur, liefst via e-mail: .

Bezorgers
Afhalen donderdag 29 juni vanaf 16.00 uur.


Webmaster
Opmerkingen over of wijzigingen voor deze website? Stuur een e-mail.


Scriba

0570-522235
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.