PKN
Protestantse Gemeente Wijhe
 
Jeugd- en jongerenwerker Jeugd- en jongerenwerker

Hiep Hoi!
Via deze weg stel ik me graag aan u en jullie voor! Ik ben Elselies Flikweert, 29 jaar en vanaf september 2017 voor 8 uur in de week, jullie nieuwe jongerenwerker.
De afgelopen 2 jaar heb ik, samen met mijn man Jan Willem en onze 2 dochters Eleanora en Katootje, in Zuid-Afrika gewoond. Daar hebben we met jongeren gewerkt in een sloppenwijk van Pretoria. Vanaf half oktober trekken we weer in ons eigen huis, te Deventer.
 
Ik ben een creatieveling met een vuurtje in mijn hart voor jonge mensen. Ik ben enthousiast en houd van uitdagingen. Ik vind het leuk om anderen te prikkelen en te inspireren. Ook houd ik van luisteren en steek ik graag de handen uit te mouwen.
 
Ik ga met jullie op reis en zal me o.a. inzetten voor de tieners en jongeren van de rock solid groepen, maar ook voor de vrijwilligers van de clubs. Hier heb ik enorm veel zin in, ik zie uit naar een mooie tijd samen!
 
Er zou nog veel meer over mij verteld kunnen worden, maar ik ben juist benieuwd naar wie u en wie jij bent. Hopelijk ontmoet ik u tijdens het startweekend en anders hierna! Tot snel!
 
Hartelijke Groetjes
Elselies

terug
 
 
 

Inloggen

Zoeken
Vul een zoekterm in.

Postadres

Protestantse Gemeente Wijhe
Postbus 10
8130 AA Wijhe


Kerkblad Onderweg
Kopij aanleveren uiterlijk woensdag 27 maart 2019
via .

Bezorgers halen het blad af op donderdag 4 april 2019 vanaf 16.00 uur.


Webmaster
Opmerkingen over of wijzigingen voor deze website? Stuur een e-mail.


Scriba

0570-522235
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.